Vår nya kampanj 2019 - rabatt på Big Boys brunch på söndagar

På söndagar kör vi från och med nu en härlig brunchbuffé som komplement till vår à la carte meny. Vi inviger satsningen med ett erbjudande som gör att du bara betalar halva vårt ordinarie pris, som ligger på 175 kronor. Vi är så säkra på att du kommer att gilla vår brunch och komma tillbaka att vi låter dig äta för en summa som förmodligen ligger en bit under självkostnadspris!På söndagar kör vi från och med nu en härlig brunchbuffé som komplement till vår à la carte meny. Vi inviger satsningen med ett erbjudande som gör att du bara betalar halva vårt ordinarie pris, som ligger på 175 kronor. Vi är så säkra på att du kommer att gilla vår brunch och komma tillbaka att vi låter dig äta för en summa som förmodligen ligger en bit under självkostnadspris!


Som extra bonus bjuder vi även på en gratis läsk eller annan alkoholfri dryck. Du behöver inte boka bord men det är naturligtvis först till kvarn som gäller.Vad vi serverar kommer att variera från vecka till vecka men räkna med kraftig mat och rejäla kötträtter, som vanligt här hos oss på Big Boys Grill! Revbensspjäll och potatisgratäng kan du räkna med då detta är perfekt brunchmat enligt oss. Givetvis kommer vi även att servera fräscha sallader och något sött efter maten. Vill du veta vad vi dukat upp innan du bestämmer dig för om du ska komma hit kan du använda detta kontaktformulär och fråga i det. Är det din första brunch bjuder vi på en hemlig välkomstbonus!


Namn:
Email:
Meddelande:

Vi svarar direkt på söndagar, om du använder formuläret ovan (det kan vara svårare att få tag på oss via telefon)! Om du anger din e-post i formuläret kommer vi att skicka informationen om dagens brunch och våra aktuella kampanjer på söndag förmiddag.